Cursussen kinderen
Creatieve Carrousel
Wat is een carrousel ?
Met deze carrousel laten we je kennis maken met de verschillende vormen van creativiteit en ook met verschillende docenten. Maar bovenal maken we veel plezier en ga je steeds weer naar huis met een mooi werkstuk. Misschien word je zo nieuwsgierig dat je nog meer wilt.
Docent:
Wanneer:
Voor wie:
Hoe vaak:
Kosten:
Carolina Moesbergen
woensdagmiddag 14.15 - 15.45 uur
kinderen vanaf 8 jaar
10 lessen
€ 70,00  incl. materiaal
Cursus nr. C02 Start:
woensdagmiddag 20 september 2017
20 sept., 11 okt., 1 en 22 nov., 13 dec. 2017
17 jan., 7 febr., 7 en 28 mrt., 18 apr. 2018

Beeldhouwen 4 keer / Tekenen 2 keer
Kinderen die graag creatief bezig zijn gaan samen met leeftijdsgenootjes aan de slag  en krijgen specifieke opdrachten. Er wordt gewerkt met verschillende materialen.
Klompen pimpen - 20 september 2017
De houten klompen krijgen eerst een mooi kleurtje van binnen en buiten. Daarna gaan we er lintjes, bolletjes, glitter enz. opplakken. We doen er een haakje met een koordje aan en je hebt je eigen planten, potlood, pennen, stiften hanger, of wat je er maar in wilt doen.
Droomvanger - 11 oktober 2017
Een droomvanger waakt over je als je ligt te slapen. Leuke dromen worden door de droomvanger doorgelaten. De nachtmerries blijven er in hangen .
Of  je het gelooft of niet, een droomvanger is in ieder geval grappig als versiering in je slaapkamer.
Vreemde vogel - 28 maart 2018
Er zijn vele vreemde vogels  in de wereld  en wij gaan er nog een paar bij maken. Het worden wel speciale vogels want jij bepaalt hoe hij er uit komt te zien. Het voordeel van deze vogel is dat je hem niet hoeft te verzorgen. Lekker makkelijk dus.
Pumps pimpen - 18 april 2018
We gaan de schoentjes met leuke papiertjes beplakken en daarna met glitter steentje. Het worden dan echte bling bling schoentjes, helaas kun je er niet op lopen, maar wel op je kamer zetten.
Ine Pleiter
Greet Termaat
: tekenen
: beeldhouwen
: diverse technieken