De tweede helft van het cursus seizoen 2017-2018 gaat in januari van start.
Een andere manier om met creativiteit bezig te zijn is het schrijven van een boek. Dus de stoute schoenen aangetrokken en ons ingeschreven voor het e-book “Heel Nijkerk schrijft” van de bibliotheek Nijkerk. Met de werkstukken van een aantal cursisten en docenten hebben we een beeldverhaal “geschreven”. En weet je wat?......in Nijkerk kan dat.
Onze inzending is geselecteerd en binnenkort is het resultaat te zien op de website van de bibliotheek Nijkerk en natuurlijk op onze eigen website en op onze facebookpagina. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

*
December kadomaand

Verras iemand met een cursus of workshop van KC “de Brink”

*
Gesponsord door:
Bekijk ook de knop
"Creatieve uitjes"
[klik hier]
[klik hier]
Ook sponsor worden ?
klik hier
Inschrijving 2e helft cursusseizoen 2017/2018 is geopend, schrijf u snel in
Welkom op onze website. Je vindt hier het cursus aanbod voor de tweede helft van het cursusjaar. Schrijf je dus snel in voor een cursus of workshop.

Even terug kijkend op de eerste helft van het seizoen zien we volle cursussen en zeer tevreden mensen die hun creativiteit hebben geuit met de verschillende technieken. Het was ook fijn dat we een aantal mensen, via het ING fonds, de mogelijkheid konden bieden om bij ons een cursus/workshop te volgen, zonder dat daar financiële consequenties voor hen aan verbonden waren.
Het doet ons goed dat we na 45 jaar nog steeds onze laagdrempeligheid op deze manier kunnen behouden.
Voor de cursus beeldhouwen in steen van 30 lessen, blijkt het experiment met de betaalwijze in de vorm van knipkaarten een groot succes te zijn. Wij bekijken of we deze vorm ook voor andere cursussen kunnen gaan invoeren.
ATTENTIE GMAIL en HOTMAIL GEBRUIKERS

Helaas komt het voor dat onze e-mail in uw spambox (ongewenste mail) terecht komen.
U kunt dit voorkomen door het spamfilter af te stellen , regelmatig in uw spambox te kijken en voeg info@debrink.org toe aan uw contactpersonen en
stuur ons een e-mail als test en we antwoorden.
Hoort u niets van een aanmelding, s.v.p. telefonisch contact opnemen. Wij bellen u terug.
Ben je al lid van
KC "de Brink" ?
........... Nee ?
Je kunt je aanmelden onder de knop "Lid worden"

Aan alle goede dingen komt een einde. Na 12 jaar in het bestuur ben ik als voorzitter voornemens het bestuur, met ingang van april 2018, te verlaten.

Daarom zijn we opzoek naar een nieuwe voorzitter. Draagt u “KC de Brink” een warm hart toe en heeft u altijd al uw bijdrage willen leveren, om het voortbestaan van “de Brink” te garanderen, meld u dan bij een van de bestuursleden voor een oriënterend gesprek.
Op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Namens het voltallige bestuur van “KC de Brink” wens ik u gezellige feestdagen en een heel creatief 2018 toe.

Dieke Buitink, voorzitter.