*
Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

INTERESSE ?

Vraag profiel aan via
info@debrink.org


*
Afscheid van onze voorzitter.
In de organisatie naar het nieuwe jaar wordt er afscheid genomen van de cursussen:
Iconen schilderen, Cartoon tekenen, Paper Fabric, Verven met Gelli-Plate en van 1 cursus beeldhouwen. De kindercursussen worden uitgebreid met een korte cursus 3D tekenen met kunststof.
Helemaal nieuw is de cursus werken met leer.
Naast de gewone workshops wordt er een workshop Powertex voor gevorderden gegeven.
Er wordt rondom de nationale kunstweek met als thema glas, een workshop en een lezing gegeven.
Er zijn nog onderhandelingen gaande over nieuwe workshops die gegeven gaan worden door nieuwe docenten.
Gesponsord door:
Bekijk ook de knop
"Creatieve uitjes"
[klik hier]
[klik hier]
Ook sponsor worden ?
klik hier
Ons nieuwe cursusprogramma 2018/2019 staat in de eerste helft van juli op deze website.
Op 5 april jl., werd de Algemene Ledenvergadering van Kreativiteitscentrum “de Brink” gehouden. De voorzitter, Dieke Buitink, heeft enige tijd geleden al aangegeven zich niet herkiesbaar te stellen.
Zij maakte al wel bekend dat er weer gezocht is naar aantrekkelijke nieuwe cursussen en workshops voor het cursusseizoen 2018-2019. In 2018 zal de ingeslagen weg van de afgelopen twee jaar voortgezet worden en daarmee een volwaardig onderdeel van de gemeente Nijkerk zijn.
Al met al zijn het keuzes die ons elke keer terugbrengen naar waarom doen we wat we doen en wat willen we met “de Brink” bewerkstelligen. Dat blijft kunst en creativiteit voor een ieder bereikbaar houden/maken.
ATTENTIE GMAIL en HOTMAIL GEBRUIKERS

Helaas komt het voor dat onze e-mail in uw spambox (ongewenste mail) terecht komen.
U kunt dit voorkomen door het spamfilter af te stellen , regelmatig in uw spambox te kijken en voeg info@debrink.org toe aan uw contactpersonen en
stuur ons een e-mail als test en we antwoorden.
Hoort u niets van een aanmelding, s.v.p. telefonisch contact opnemen. Wij bellen u terug.
Ben je al lid van
KC "de Brink" ?
........... Nee ?
Je kunt je aanmelden onder de knop "Lid worden"

Als dank kreeg Dieke een cadeaubon, waarmee zij bij haar favoriete atelier een mooi sieraad kan uitzoeken. In haar afscheidsspeech las Dieke een toepasselijk fragment voor uit het boek van Toon Tellingen met als titel “Maar ik kom wel terug”. De kern ervan was dat zij verder wil, maar toch wel terug komt. Overigens gaat zij niet helemaal weg: ze maakt de cursusorganisatie voor het nieuwe seizoen af en ze blijft docente bij de kindercursussen.
Dieke, bedankt, bedankt en nog eens bedankt.

Het bestuur.
Het is heel jammer dat er afscheid zal worden genomen van een drietal docenten:
Ine Pleiter, Wendela van Lynden en Jan van Hamersveld. Wij danken hen voor hun inzet binnen “de Brink” en zijn gelijktijdig naarstig op zoek naar docenten die hen kunnen vervangen.
Na de pauze nam Kees van Middelkoop het woord, om afscheid van Dieke te nemen. Dieke trad in 2007 toe tot het bestuur en werd in maart 2011 voorzitter. Hij noemde haar een enthousiaste en inspirerende voorzitter, die niet alleen delegeerde maar zelf ook keihard meewerkte. Bovendien was ze tomeloos enthousiast voor nieuwe dingen en wist haar medebestuursleden daarin mee te krijgen.
Kees memoreerde in vogelvlucht de hoogtepunten in haar voorzittersperiode. Met als absolute topper de succesvolle verhuizing van “de oude” naar “de nieuwe” Brink